ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Πότε θα πληρωθεί το 70% της βασικής ενίσχυσης απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Σχετική εικόνα
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε πως, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε από τον αναγνωρισμένο φορέα TUV Hellas (μέλος του TUV Nord Group), πιστοποιήθηκε εκ νέου βάσει των κριτηρίων του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015, για το σύνολο των υπηρεσιών που αφορούν:
Στην ταμειακή διαχείριση και τις μηχανογραφημένες πληρωμές Κοινοτικών Γεωργικών Ενισχύσεων προς παραγωγούς-τελικούς αποδέκτες, οι οποίες σχετίζονται με τις οικονομικές ενισχύσεις του Τμήματος Εγγυήσεων του FEOGA, που καταβάλλονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μέσω του αρμόδιου Οργανισμού Πληρωμών ΟΠΕΚΕΠΕ. 
Στη διαδικασία της ένταξης των ενδιαφερομένων στο Πρόγραμμα Πρόωρης Συνταξιοδότησης Αγροτών, την Ταμειακή διαχείριση και τις μηχανογραφημένες πληρωμές των δικαιούχων του προγράμματος, καθώς και τους προβλεπόμενους Διοικητικούς και Δειγματοληπτικούς Ελέγχους.
Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η προκαταβολή του 70% της βασικής ενίσχυσης για το έτος 2019 προς τους δικαιούχους – ενεργούς – αγρότες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις 23 Οκτωβρίου θα είναι όλα έτοιμα από πλευράς του Οργανισμού και στις 24 Οκτωβρίου θα δοθεί η σχετική εντολή προς την Τράπεζα για την πίστωση των χρημάτων σε δικαιούχους αγρότες.
Πρόκειται για μια διαδικασία που χρειάζεται ορισμένες μέρες για να ολοκληρωθεί, προκειμένου να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και αστοχίες κατά την ημέρα της πληρωμής της προκαταβολής του τσεκ των αγροτών.

Μήνυμα από την ομάδα του 3w ... Βασιζόμαστε στη διαφήμιση, προκειμένου να σας παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο! Κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε αυτήν τη σελίδα η κάνοντας μια κοινοποίηση μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας ...... Ευχαριστούμε !! .

Δεν υπάρχουν σχόλια: