ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Μανώλης Βονάκης: Τον πετύχαμε και μας αποκάλυψε τα πάντα για το ...



O λόγος για τον Μανώλη Βονάκη. Ένα παιδί με μεγάλο πάθος για την μουσική όπου γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1993 στη Ρόδο από όπου και κατάγεται .Τον τελευταίο καιρό μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και από πολύ μικρός φαινόταν ότι ο δρόμος που θα διάλεγε ήταν αυτός της μουσικής . 
Με τη συμμετοχή του στο RISING STAR κατάφερε να παρουσιάσει ένα μέρος της δουλειάς του και να τον γνωρίσει περισσότερο ο κόσμος.
Εκτός από την ερμηνεία των όμορφων τραγουδιών ο Μανώλης Βονάκης συνθέτει μουσική και ορισμένες φορές και στίχους. Προσέχει πάντα οι στίχοι των κομματιών του να είναι προσεγμένοι γιατί όπως λέει ''Το κάθε τραγούδι πρέπει να είναι ένα στολίδι που θα το προσφέρεις στον κόσμο και αυτός και αυτός με την σειρά του θα το φορέσει στη ψυχή του΄΄.Η Μουσική για εκείνον δεν τελειώνει ποτέ και πουθενά .


Εμείς συναντήσαμε τον Μανώλη κάνοντας μια πολλή όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση.







"Καλησπέρα Μανώλη. Είναι μεγάλη μας χαρά να σε φιλοξενούμε στο blog μας...
Ας αρχίσουμε λοιπόν"

1)Πως πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο Rising Star?

Καλησπέρα Μάριε, δική μου είναι η χαρά και σε ευχαριστώ πολυ! Η απόφαση να συμμετέχω πριν ένα χρόνο στο Rising Star έγινε κάπως ξαφνικά και περίεργα. Δέχτηκα μια πρόταση της παράγωγης να συμμετέχω στο παιχνίδι και κατόπιν συζητήσεων και ώριμης σκέψης αποφάσισα εγώ και η ομάδα μου να δηλώσω συμμετοχή. Πιστεύω πήρα πολλά πράγματα από εκεί, καθώς ήθελα μεσώ της προβολής να παρουσιάσω τη δουλειά μου σε πιο ευρύ κοινό που σου προσφέρει το μέσο της τηλεόρασης. Είναι υπέροχο συναίσθημα να σε γνωρίζει ο κόσμος και να λαμβάνεις τόσο θετικά σχόλια, τόσο όσον άφορα τη δουλειά σου, όσο και τον χαρακτήρα που προβάλεις.

2) Πως ένιωθες μπροστά στις κάμερες αφού ήταν η πρώτη σου επαφή με την τηλεόραση?

Η πρωτη επαφη με τις καμερες ηταν κατι σαν το πρωτο ραντεβου με μια κοπελα που σ αρεσει πολυ (γελια)! Αυτο γιατι, οπως θελεις να δειξεις σε μια κοπελα τον καλυτερο σου εαυτο και αγχωνεσαι για το αν θα βγει τελικα, ετσι και στις καμερες ειναι η πρωτη επαφη με τον κοσμο που θα σε δει και δεν σε γνωριζει. Ειδικα στην αρχη ενιωθα πολυ άβολα, αλλα σιγα σιγα καλυτερευαν τα πραγματα. Πιστεύω οι σχεσεις μας με τις καμερες θα μείνουν ως εχουν, εξ αποστασεως (γελια).




3) Από παιδικη ηλικία είχες πάθος με τη μουσική ή σε ώθησε κάποιος προς σε αυτό? Στον οικογενειακό σου κύκλο υπάρχει κάποιος που να έχει σχέση με τη μουσική, και από ποια ηλικία κ μετά αποφάσισες ότι θέλεις να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτό?

Απ οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, ειτε σιγοψυθιριζα κατι οπου κι αν ημουν, ειτε θα εβρισκα κατι να παραγει ηχο και θα ασχολιομουν με αυτο. Κατι τετοιο παρατηρησαν και οι γονεις μου, οι οποιοι ειναι μεν ανθρωποι που τους αρεσει πολυ η μουσικη, αλλα δεν εχουν σχεση με τραγουδι και γνωσεις σε αυτο. Οπότε πηρα την πρωτη μου κιθαρα σε ηλικια των 7 χρόνων, γραφτηκα στο ωδείο της Ροδου και εκανα τις σπουδες μου για 7 χρόνια στην κιθαρα και τη θεωρια της μουσικης. Μετα απ αυτο το πρωτο μου live σε μαγαζι εγινε τη χρονιά των πανελληνίων στα 17 μου και εκει ξεκινησαν ολα. Να ασχοληθω αποκλειστικα με το τραγουδι και τη συνθεση μουσικης, νομιζω το ηξερα απο πολυ πολυ μικρος!

4) Ποια είναι τα επόμενα νέα επαγγελματικα σου σχέδια, και σε ποια μαγαζιά θα εμφανίζεσαι?

Αυτο τον καιρο ταξιδεύω πολυ πολυ συχνα, καθε εβδομαδα σε διαφορετικό προορισμο. Αυτο ειναι κατι το οποιο εχουμε επιλεξει με την ομαδα μου, που θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την στηριξη, την πιστη τους σε εμενα και την μεχρι στιγμης πορεια μας. Μετα το "Θα μαι εκει" και το "Αυτη τη νυχτα", τα πρωτα μου κομματια, βρισκομαστε παραλληλα και στο στουντιο ατέλειωτες ωρες για να ετοιμασουμε τα επομενα τραγουδια.. Γραφουμε συνεχως και υπαρχει υλικο για πολλα χρονια ακομα. Στοχος ειναι να αγαπαει ο κόσμος τη μουσικη και τα τραγούδια που γραφουμε και προπαντώς να περναει καλα! Παρ ολα αυτα, επειδη με ρωτας, χρονος προσωπικος δεν υπαρχει πολύς λογω ταξιδιων, στουντιο, προβων κλπ, αλλα οποτε βρσικομαι στο σπιτι μου στην Αθήνα προσπαθω να αφιερωνω μερικες ωρες στον εαυτο μου για ξεκούραση, ειτε ειναι με φιλους για βόλτα, σινεμά και φαγητό, ειτε απλα να μενω στο σπιτι βλέποντας ταινιες.




5) Εν ώρα δουλειάς έχει υπάρξει κάποια στιγμή που σε έφερε σε δύσκολη θέση κάποιος θαυμαστής - θαυμάστρια? Αν ναι τι ήταν αυτό κ πως το αντιμετωπησες?

Κοιταξε, σιγουρα υπάρχουν και θα υπαρχουν στιγμες που ερχεσαι σε αμηχανια και σε αβολη θεση. Αυτο μπορει να ειναι απο κοπελα που μπορει να σε πλησιάσει καπως περιεργα, απο καποιον που εχει πιει λιγο παραπανω ή απο καποιον που σου ζηταει επανηλειμμενα ενα συγκεκριμενο τραγουδι απ την αρχη που δεν εχει ερθει ακομα η ωρα του. Παιζουν πολλα! Εγω το μονο που σκέφτομαι ειναι οτι ολες αυτες οι αντιδρασεις γινονται επειδη ο κοσμος θελει να περασει καλα και καταλαβαινω τους παντες. Το θεμα ειναι να αντιδρας με σωστο και καταλληλο τροπο ωστε να καταφερεις στο τελος της βραδιας να πανε ολοι σπιτια τους χαρουμενοι και να πουν οτι αξιζαν τα λεφτα που εδωσαν. Οι εποχες ειναι δυσκολες και το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι να ευχαριστουμε τον κοσμο, και τον εαυτο μας παραλληλα σε αυτο που κανουμε. Ο, τι δουλεια και να εχει ο καθενας, θα πρεπει και να αγαπαει αυτο που κανει, αλλιως δεν θα το κανει καλα!

6) Το τελευταίο διάστημα μας επισκεφθεσαι τακτικά εδώ στην Κρήτη. Ποια είναι η αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι σου και πως βλέπεις την νυχτερινή ζωή εδώ?

Η Κρήτη ειναι ενα μερος που το θεωρω δευτερο σπίτι μου. Αυτο γιατι ημουν 5 χρονια στο Ρέθυμνο λογω σπουδων στο Παιδαγωγικο τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης, αλλα και γιατι εχω τραγουδησει σχεδον σε ολα τα μαγαζια του ρεθυμνου, σε μερικα του Ηρακλειου στον Αγιο Νικόλαο και στα Χανια! Τον τελευταιο καιρο σας επισκέπτομαι λιγο πιο συχνα και συγκεκριμενα βρισκομαι στο Magazi Club στο Ηρακλειο τις Κυριακές. Ειναι ενας πανεμορφος χωρος, με εξαιρετικο προσωπικό και πολυ καλο ηχητικο εξοπλισμό, συντελεστες που κανουν τον κόσμο να περναει ομορφα! Σε συνδυασμο με το live που εχουμε φτιαξει πιστεύω ειναι η καλύτερη νυχτερινη επιλογη. Αυτη την Κυριακή τελειώσαμε και την παραταση που ειχαμε παρει, αλλα νομιζω οτι θα υπαρξει και συνεχεια οπότε μεινετε συντονισμενοι. Ευχαριστω πολυ τον κοσμο της Κρήτης που με στηριζει σε οτι κανω εδω αλλα και εκτος Κρήτης. Ευχαριστω και παλι και να περνατε υπεροχα με υγεια και καλη παρεα!



Σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συζήτηση που κάναμε και σου ευχόμαστε από καρδιάς ότι καλύτερο...


Δείτε τα τραγούδια του


Δεν υπάρχουν σχόλια: