.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αυτά είναι τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί στην Κρήτη !!!


Σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνητα σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για διαμερίσματα, μεζονέτες, καταστήματα ή γραφεία και οικόπεδα τα οποία περιήλθαν στην κατοχή της τράπεζας ως αποτέλεσμα μη ανταπόκρισης των κατόχων τους σε όρους δανειοδοτικών εγγυήσεων.
Ειδικότερα, η τράπεζα βγάζει στο σφυρί 61 διαμερίσματα, 37 μονοκατοικίες, μεζονέτες και ημιτελείς οικοδομές, 11 οικόπεδα, 10 αγροτεμάχια, οχτώ καταστήματα ή γραφεία, τρεις αποθήκες και ένα βιοτεχνίκο κτήριο.
Οι δημοπρασίες θα διενεργηθούν  μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου, ενώ όσοι συμμετέχουν με κλειστή προσφορά θα πρέπει να υποβάλλουν εγγυητική επιστολή με ποσό ίσο με το 10% της τιμής εκκίνησης του κάθε ακινήτου.
Σύμφωνα με τους όρους του πλειστηριασμού, εκτός από την εφάπαξ εξόφληση με την υπογραφή του συμβολαίου, μπορεί να υπάρξει και προθεσμιακός διακανονισμός με την καταβολή μετρητών για το 40% του συνολικού τιμήματος και τμηματική εξόφληση του υπολοίπου μέσα σε έξι χρόνια.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα καταβολής των χρημάτων που φθάνουν το 75% του τιμήματος πώλησης μέσω δανείου, ενώ για επαγγελματικά ακίνητα δίνεται και η δυνατότητα χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) μέσω της Εθνικής Leasing.
Στην Κρήτη τα ακίνητα που θα τεθούν σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό είναι συνολικά 10 (από τα 131 πανελλαδικά) εκ των οποίων 4 στον νομό Χανίων, 5 στο Ηράκλειο και 1 στον νομό Λασιθίου.
Η ελάχιστη τιμή προσφοράς, η ημερομηνία και η ώρα διενέργειας των διαγωνισμών, αναγράφονται δίπλα στο κάθε πωλούμενο ακίνητο.
Τα ακίνητα που αφορούν στην Κρήτη είναι τα ακόλουθα
Για τα ακίνητα της Κρήτης οι πλειοδοτικοί διαγωνισμοί θα διεξαχθούν:
  • στα Γραφεία της Διεύθυνσης περιουσίας στην Αθήνα, επί των οδών Γερανιού 30 & Π. Τσαλδάρη 13 (Πειραιώς), στον 4ο όροφο, για τα υπ’ αριθ. 29 έως 30 (νομός Ηρακλείου),  89 έως 91 (νομός Ηρακλείου), 104 έως 106 (νομός Χανίων)
  • στο Κατάστημα Αγ. Νικολάου (302), επί των οδών Ν. Πλαστήρα 1 & Ρ. Κουνδούρου, για το υπ’ αριθ. 99.
  • στο Κατάστημα Χανίων (489), στην οδό Τζανακάκη 1, για το υπ’ αριθ. 118

Δεν υπάρχουν σχόλια :

.

10 Δημοφιλείς αναρτήσεις

BANER

Σύνταγμα σε pdf Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27ης Μαΐου 2008 της Η΄Αναθεωρητικής Βουλής των

Σύνταγμα σε pdf  Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27ης Μαΐου 2008 της Η΄Αναθεωρητικής Βουλής των
Τον Ιούλιο του 1974 απεκατεστάθη η Δημοκρατία στην Ελλάδα ύστερα από μία επτάχρονη δικτατο- ρία η οποία είχε στερήσει από τους Έλληνες πολί- τες τα ατομικά τους δικαιώματα, είχε ανακόψει τη γενικότερη δημιουργική εξέλιξη της χώρας σε όλους τους τομείς και την είχε απομακρύνει από την ευρωπαϊκή οικογένεια. Τον Οκτώβριο του 1974 οι πολίτες με τη δημο- κρατική τους ψήφο εξέλεξαν την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή η οποία, εκτός των άλλων, είχε και ως στόχο να ψηφίσει ένα Σύνταγμα το οποίο θα κατοχύρωνε τις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών και την οργάνωση του κράτους. Η μεγάλη προσωπικότητα εκείνης της εποχής, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θέλησε μέσα από δημοψήφισμα να λύσει κατ’ αρχήν το ζήτημα της μορφής του πολιτεύματος. Οι πολίτες επέλεξαν την Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία με μεγάλη πλειοψηφία. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανέθεσε στον Κ. Τσάτσο και στον Κ. Παπακωνσταντίνου να συντάξουν ένα Σύνταγμα που να διαπνέεται από τις αρχές του κράτους δικαίου, του κοινωνικού κράτους και κυρίως του σεβασμού της αξίας του ανθρώπου και των ατομικών του δικαιωμάτων. Το Σύνταγμα αυτό ψηφίστηκε από τη Βουλή το 1975 και σταδιακώς συγκέντρωσε, κατά την εφαρμογή του, την ευρύτερη δυνατή αποδοχή εκ μέρους των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Έντεκα χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 1986, υπήρξε περιορισμένη αναθεώρηση η οποία αφο- ρούσε, κυρίως, τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας τις οποίες και περιόρισε.Την άνοιξη του 2001 ψηφίστηκε μια νέα πιο εκτε- ταμένη αναθεώρηση του Συντάγματος μέσα σε ένα πιο συναινετικό κλίμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναθεώρηση έγινε αποδεκτή στη μεγάλη πλειοψη- φία των περιπτώσεων από τα 4/5 του συνόλου των βουλευτών. Το Σύνταγμα του 1975 αναθεωρήθηκε για τρίτη φορά το 2008 σε περιορισμένο αριθμό διατάξεών του διότι η τότε αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλησε να συμβάλλει σε ευρύτερη αναθεώρηση και απεχώρησε. Το 2013 είναι η χρονιά κατά την οποία ευελπιστώ ότι θα ξεκινήσει ένας εποικοδομητικός και δημι- ουργικός διάλογος ο οποίος θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των Συνταγματικών διατάξεων για να χτίσουμε την Ελλάδα του 2020.