ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Οι 6 πιο..... κοινές αιτίες διαζυγίου !!!!


Οι ειδικοί προειδοποιούν: 
Ο γάμος δεν είναι πάντα ρόδινος και η ευτυχία δεν είναι δεδομένη. Μπορεί οι ψυχολόγοι να συμβουλεύουν τα ζευγάρια για τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται μια σχέση για να είναι πετυχημένη, ποιές είναι όμως οι αιτίες που συχνά παραβλέπουμε και μπορεί να μας οδηγήσουν στο διαζύγιο χωρίς καν να το καταλάβουμε;
1.Τα οικονομικά: Ο έρωτας, η αγάπη και η οικειότητα δεν είναι πάντα αρκετά για να κρατήσουν τις ισορροπίες στη σχέση ενός ζευγαριού που δεν έχει κοινούς οικονομικούς στόχους. Η επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι για τα οικονομικά προβλήματα, για τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού και τον τρόπο αντιμετώπισης κάθε οικονομικού ζητήματος είναι απαραίτητη για να μην διαλύσει ένα γάμο.
2.Επικοινωνία: Μπορεί να μην διαφωνείτε συχνά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επικοινωνείτε. Ο ουσιαστικός διάλογος για τα θέματα που σας απασχολούν, για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να τα ‘κρύβετε κάτω από τα χαλάκι’ και για τα συναισθήματά σας μπορεί να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.
3.Περιφρόνηση: Η γκρίνια, η αρνητική διάθεση και η περιφρόνηση των συναισθημάτων ή των πράξεων του συντρόφου μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε ένα γάμο. Δύο άνθρωποι που δεν είναι μεταξύ άλλων και καλοί φίλοι δεν μπορούν να γίνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, σύμφωνα με τους ειδικούς.
4. Αλλαγές: Ο άνθρωπος εξελίσσεται, αποκτά διαφορετικά ενδιαφέροντα και στόχους, όμως αυτό δεν χρειάζεται να δημιουργήσει πρόβλημα στον γάμο του. Εάν βλέπετε ότι εσείς ή ο σύντροφός σας αλλάζετε, προσπαθήστε να το κάνετε μαζί και όχι χωριστά.
5.Το ψέμα: Η απιστία, τα ψέματα και η προδοσία οδηγούν στις περισσότερες περιπτώσεις στο διαζύγιο. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική για να παραμείνει μια σχέση υγιής και ευτυχισμένη.
6. Οικειότητα: Η επαφή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μπορεί να το κρατήσει για πάντα μαζί, σύμφωνα με τους ειδικούς. Η σεξουαλική επαφή, το άγγιγμα, τα φιλιά δημιουργούν και διατηρούν την οικειότητα και τα συναισθήματα που μοιράζεται ένα ζευγάρι.