ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Η χυδαία απάντηση της Μίνας για το ανεκδοτάκι και τα «σβησμένα σχόλια»!!!!


Το ανέκδοτο της Αρναούτη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων απο πολλούς. Κυρίους φίλους και θαυμαστές του νεκρού τραγουδιστή οι οποίοι και αντέδρασαν. Άλλοι απότομα και άσχημα-κάτι που βεβαίως θεωρούμε απαράδεκτο- και άλλοι ρωτώντας η σχολιάζοντας τα όσα έγραψε η μπαργούμαν.
Όπως άλλωστε το κάναμε κι εμείς χθές και δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Δυστυχώς και όπως όλα δείχνουν η Αρναούτη απο την μία αρέσκεται να προκαλεί κι απο την άλλη φαίνεται να έχει χάσει την ψυχραιμία της.

Στο απλό σχόλιο της Μελίνας Σταυράκη: «Σιγουρα δεν είναι φίλος του Γιωρίκα αλλιώς δεν θα τον άφηνε να πίνει» η μπαργούμαν απάντησε χυδαία, προτείνοντας μας να την ακολουθήσουμε στο επίπεδο δάπεδο που προφανώς ακολουθεί εκείνη.
Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία ν΄ασχοληθώ αν η ίδια η Μελίνα δεν μου έστελνε μήνυμα, μαζί με την συνομιλία που πρόλαβε να κρατήσει.
Η ίδια η Μελίνα μάλιστα με ενημέρωσε πώς πέρα απο το σχόλιο η Αρναούτη την μπλόκαρε αμέσως για να μην μπορεί να απαντήσει… κάτι που θέλησε να το κάνει μέσα απο το blog μας. Η Μελίνα μας είπε » Συγνωμη νομιζα πως ηταν ανεκδοτο κ οχι προσωπικη ιστορια…
Αν ηταν προσωπικο αυτο λεγεται βλασφημια – περιυβριση νεκρου. Αυτό ήθελα να γράψω και τίποτε περισσοτερο και η κυρία αυτή με θράσος με έβρισε και κατόπιν δεν με άφησε να της απαντήσω… »




Δεν υπάρχουν σχόλια: