ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Τσακαλώτος πήγε στο Eurogroup με μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής!

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ φωτογραφία της προσέλευσης του Ευκλείδη Τσακαλώτου σήμερα το πρωί στο Eurogroup, πριν παρέμβουν οι ανθέλληνες ξένοι πράκτορες και την αλλάξουν με δήθεν σημειώσεις



Τον κρυφό άσσο των χρημάτων που μας ανήκουν από την Τράπεζα της Ανατολής, επέλεξε να βγάλει από το μανίκι της και να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, την τελευταία στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση, όπως φαίνεται από τη μεγέθυνση των χαρτιών που κρατάει στα χέρια του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αν και τα διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία, σε μια συντονισμένη κίνηση κατά της χώρας μας, αλλοίωσαν τη φωτογραφία, αντικαθιστώντας το έγγραφο-βόμβα με ΔΗΘΕΝ σημειώσεις του Έλληνα υπουργού, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
Φαίνεται ότι τελικά, μπροστά στο αδιέξοδο, η κυβέρνηση, έχοντας πάρει ώθηση από το θετικό γι’ αυτήν αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, υπερέβη τους δισταγμούς της και αξιοποίησε επιτέλους την προσφορά του Αρτέμη Σώρρα, που οι προηγούμενες ευρώδουλες κυβερνήσεις είχαν αγνοήσει επιδεικτικά, φτάνοντας στα όρια της εσχάτης προδοσίας.
Από κύκλους του Αρτέμη Σώρρα, που όπως φαίνεται έχει προσληφθεί ως άτυπος οικονομικός σύμβουλος στο ΥΠΟΙΚ, έγινε γνωστό ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν κάνουν δεκτό το χαρτί και δεν μας καταβάλλουν άμεσα τα 600 δις, θα πρέπει να γίνει νέο δημοψήφισμα, προκειμένου να τους υποχρεώσουμε να το δεχτούν.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)