ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

ΣΟΚ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !!! Η ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΝΥ .. !!!



Ο Διοικητής της ασφάλειας Αττικής κατά τη συνέντευξη τύπου για την υπόθεση της μικρής Άννυ ανέφερε ότι σε όλο το σπίτι του πατέρα βρέθηκαν ίχνη αίματος του κοριτσιού. Όπως είπε η δολοφονία του κοριτσιού έγινε πιθανόν στις 8 ή 9 Απριλίου.

Οι Αρχές μιλούν για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο τόσο για τα ελληνικά δεδομένο όσο και σε διεθνές επίπεδο έγκλημα με δράστη τον 27χρονο πατέρα της Άννυ, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

«Δράστης είναι ο 27χρονος βιολογικός πατέρας του θύματος. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, όπως επίσης σε βάρος της μητέρας της μικρής και ενός 70χρονου ημεδαπού. Η δικογραφία υπεβλήθη στον εισαγγελέα. Ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, περιύβριση νεκρού, ηθική ψευδορκία μάρτυρα και οπλοχρησία. Τη μητέρα βαρύνουν οι κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, από την οποία προκλήθηκε ο θάνατός του και ψευδορκία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

«Ο πατέρας της μικρής, καθάρισε το σπίτι πολύ καλά. Ήθελε να αλλάξει σωλήνες και σιφώνια για να μην καταλάβει κανείς τίποτα».

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ο πατέρας φρόντισε να αφήσει τα τμήματα του κορμιού του παιδιού του σε τέτοια σημεία και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατον να βρεθούν. Από την άλλη, η μητέρα δεν γνώριζε τι είχε κάνει ο πατέρας του παιδιού της.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, όταν η μητέρα της Άννυ έφυγε για τη Γερμανία στις 20 Μαρτίου, το παιδί έμεινε με την γιαγιά της, τη μητέρα του πατέρα της για δύο εβδομάδες. Ακολούθως όμως και πριν το Πάσχα, την πήρε ο πατέρας της στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε και όπου λίγες μέρες μετά την δολοφόνησε. Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, ο άντρας πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της κόρης του.