Αίθριος καιρός - Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας - 3w

Post Top Ad
.

Μήνυμα από την ομάδα του 3w ...

Βασιζόμαστε στη διαφήμιση, προκειμένου να σας παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο!

Κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε αυτήν τη σελίδα η κάνοντας μια κοινοποίηση μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας ...... Ευχαριστούμε !!
Αίθριος καιρός - Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίαςΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο, με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα


Αίθριος καιρός με ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. 

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου. 

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός με ανέμους μεταβλητούς 3 τοπικά και στα νοτιοανατολικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.
.
 
.
.
.
,
.
.

.

BANER

.