ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Προσλαμβάνεστε!!!




Ένας νεαρός πήγε να αναζητήσει σημαντική θέση σε μεγάλη εταιρεία εκτύπωσης. Πέρασε την αρχική συνέντευξη και επρόκειτο να συναντήσει τον σκηνοθέτη για την τελική συνέντευξη. Ο σκηνοθέτης είδε το βιογραφικό του, ήταν εξαιρετικό. Και ρώτησα, '
′′ Έχετε λάβει υποτροφία για το σχολείο? "Το αγόρι απάντησε, ′′ Όχι".
′′ Ο πατέρας σου πλήρωσε για τις σπουδές σου; ′′ Ναι. ′′ Εκείνος απάντησε.
Πού δουλεύει ο πατέρας σου; ′′ Ο πατέρας μου είναι σιδεράς ′′
Ο Διευθυντής ζήτησε από τον νεαρό να του δείξει τα χέρια του.
Ο νεαρός έδειξε ένα ζευγάρι χέρια μαλακά και τέλεια.
′′ Έχετε βοηθήσει ποτέ τους γονείς σας στη δουλειά τους; ′′
Ποτέ, οι γονείς μου πάντα ήθελαν να μελετήσω και να διαβάσω περισσότερα βιβλία. Εκτός αυτού, μπορεί να κάνει τη δουλειά καλύτερα από μένα.
Ο σκηνοθέτης είπε:
' Έχω μια παράκληση: Όταν πας σπίτι σήμερα, πήγαινε να πλύνεις τα χέρια του πατέρα σου και μετά έλα να με δεις αύριο το πρωί. ′′
Ο νεαρός αισθάνθηκε ότι η ευκαιρία να πάρει τη δουλειά ήταν υψηλή.
Όταν επέστρεψε στο σπίτι του ρώτησε τον πατέρα του αν θα του επιτρέψει να πλένει τα χέρια του.
Ο πατέρας του ένιωσε παράξενα, χαρούμενος, αλλά με ανάμεικτα συναισθήματα και έδειξε τα χέρια του στον γιο του. Ο νεαρός έπλυνε τα χέρια του, λίγο-λίγο. Ήταν η πρώτη φορά που παρατήρησε ότι τα χέρια του πατέρα του ήταν τσαλακωμένα και είχαν τόσες πολλές ουλές. Μερικές μώλωπες ήταν τόσο επώδυνες που το δέρμα του έτρεξε όταν τις άγγιξε.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός αναγνώρισε τι σήμαινε για αυτό το ζευγάρι χεριών να δουλεύει κάθε μέρα για να μπορεί να πληρώσει τις σπουδές του. Οι μώλωπες στα χέρια ήταν το τίμημα που πλήρωσε ο πατέρας του για την εκπαίδευση, τις σχολικές του δραστηριότητες και το μέλλον του.
Αφού καθάρισε τα χέρια του πατέρα του ο νεαρός στάθηκε σιωπηλά και άρχισε να συμμαζεύει και να καθαρίζει το εργαστήριο. Εκείνο το βράδυ, πατέρας και γιος μιλούσαν για πολύ καιρό.
Το επόμενο πρωί, ο νεαρός πήγε στο γραφείο του διευθυντή.
Ο Διευθυντής παρατήρησε τα δάκρυα στα μάτια του νεαρού όταν τον ρώτησε,
' Μπορείς να μου πεις τι έκανες και τι έμαθες χθες στο σπίτι σου; ′′
Το αγόρι απάντησε: ' Έπλυνα τα χέρια του πατέρα μου και όταν τελείωσα έμεινα και καθάρισα το εργαστήριό του. ′′
' Τώρα ξέρω τι είναι να εκτιμώ και να αναγνωρίζω ότι χωρίς τους γονείς μου, δεν θα ήμουν αυτό που είμαι σήμερα. Βοηθώντας τον πατέρα μου τώρα συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο και δύσκολο είναι να κάνω κάτι μόνος μου. Έχω έρθει να εκτιμήσω τη σημασία και την αξία να βοηθάω την οικογένειά μου.
Ο σκηνοθέτης είπε, ′′ Αυτό ψάχνω στους ανθρώπους μου. Θέλω να προσλάβω κάποιον που μπορεί να εκτιμήσει τη βοήθεια των άλλων, έναν άνθρωπο που γνωρίζει τις δυσκολίες που οι άλλοι περνούν για να επιτύχουν πράγματα, και έναν άνθρωπο που συνειδητοποιεί ότι τα χρήματα δεν είναι ο μόνος στόχος του στη ζωή ".
′′ Προσλαμβάνεστε
Ένα παιδί που έχει κωδικοποιηθεί, προστατευθεί και δοθεί όλα όσα θέλει, αναπτύσσει μια νοοτροπία ′′ έχω το δικαίωμα ′′ και θα θέτει πάντα τον εαυτό του ή τον εαυτό της πρώτα, αγνοώντας τις προσπάθειες γονέων, οικογένειας και φίλων. Αν είμαστε αυτού του είδους ο προστατευτικός γονιός πραγματικά δείχνουμε αγάπη ή βοηθάμε να καταστρέψουμε τα παιδιά μας;
Μπορείτε να δώσετε στο παιδί σας το δικό του δωμάτιο σε ένα μεγάλο σπίτι, καλό φαγητό, υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο και τηλεόραση μεγάλης οθόνης, αλλά όταν πλένετε το πάτωμα ή βάφετε έναν τοίχο, τα παιδιά πρέπει να το βιώσουν και αυτό.
Μετά το φαγητό, βάλτε τους να πλύνουν τα πιάτα με τους αδελφούς και τις αδελφές τους, αφήστε τους να διπλώσουν πλυντήρια ή να μαγειρέψουν μαζί σας, να τραβήξουν χόρτο ή να κου Δεν το κάνεις αυτό επειδή είσαι φτωχός και δεν μπορείς να βοηθήσεις. Το κάνεις αυτό επειδή τους αγαπάς και θέλεις να καταλάβουν ορισμένα πράγματα για τη ζωή.
Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να εκτιμούν την προσπάθεια που χρειάζεται για να κάνουν σωστά μια δουλειά. Πρέπει να βιώσουν τις δυσκολίες στη ζωή που πρέπει να ξεπεράσουν οι άνθρωποι για να είναι επιτυχημένοι και πρέπει να μάθουν για την αποτυχία να μπορέσουν να πετύχουν.
Τα παιδιά πρέπει επίσης να μάθουν πώς να δουλεύουν και να παίζουν με τους άλλους και ότι δεν θα κερδίζουν πάντα, αλλά μπορούν πάντα να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Αν έχουν βάλει τα δυνατά τους, τότε μπορούν να υπερηφανεύονται για όλη την προσπάθεια που καταβάλλουν.
Η ζωή είναι για να δίνεις και να υπηρετείς και αυτές οι ποιότητες διδάσκονται στα σπίτια μας.

Μήνυμα από την ομάδα του 3w ... Βασιζόμαστε στη διαφήμιση, προκειμένου να σας παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο! Κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε αυτήν τη σελίδα η κάνοντας μια κοινοποίηση μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας ...... Ευχαριστούμε !! .

Δεν υπάρχουν σχόλια: