ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για πλαστό εικοσάευρω

Το νέο τραπεζογραμμάτιο διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό, που κάνει ακόμα πιο εύκολο τον εντοπισμό των πλαστών χαρτονομισμάτων.

Η ΕΚΤ ήδη από τις 24 Φεβρουαρίου είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του, επισημαίνοντας πως, όπως και στα νέα χαρτονομίσματα των 5 και των 10 ευρώ, στο αντίστοιχο των 20 ευρώ θα περιλαμβάνονται δικλείδες ασφαλείας, όπως ο αριθμός 20 που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την οπτική γωνία από την οποία βλέπει κανείς το χαρτονόμισμα, αλλά και ένα «παράθυρο», μέσα στο οποίο απεικονίζεται η μυθική Ευρώπη.

Χρήσιμες συμβουλές προς ενημέρωση των πολιτών και αποφυγή εξαπάτησης τους από άτομα που χρησιμοποιούν αμφίβολου γνησιότητας χαρτονομίσματα δίνει στη δημοσιότητα η ομάδα του nea-www.blogspot.com/. με αφορμή δύο σχετικές υποθέσεις που έγιναν γνωστές. 




Μήνυμα από την ομάδα του 3w ... Βασιζόμαστε στη διαφήμιση, προκειμένου να σας παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο! Κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε αυτήν τη σελίδα η κάνοντας μια κοινοποίηση μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας ...... Ευχαριστούμε !! .



Δεν υπάρχουν σχόλια: