ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Βρέθηκε ο 20χρονος στο Καβροχώρι

Αποτέλεσμα εικόνας για 20χρονος Κοσμάς Κακούρης

Στην αγκαλιά της οικογένειάς του βρίσκεται από τις 4.40 τα ξημερώματα σήμερα ο 20χρονος Κοσμάς Κακούρης  που βρέθηκε ζωντανός αλλά σοκαρισμένος σε μία γλίστρα στην περιοχή του Καβροχωρίου.
Νεαροί της περιοχής άκουσαν φωνές και εντόπισαν το νεαρό άνδρα γυμνό να καλεί σε βοήθεια και αφού τον βοήθησαν ειδοποίησαν αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, που  τον περιέθαλψαν.
Προφανώς ο 20χρονος θα οδηγηθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο  που εφημερεύει για τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια στο σπίτι του, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειας του.
Υπενθυμίζουμε πως από την στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση του κινητοποιήθηκαν τα σωστικά τμήματα της ΕΜΑΚ που με τους εκπαιδευμένους άνδρες,  τον σκύλο Ελπίδα και το drone της ΕΜΑΚ για σάρωση από ψηλά, χτένισαν την περιοχή.
Επίσης η αστυνομία το ΕΚΑΒ και εθελοντικές ομάδες τέθηκαν σε συνεχή κίνηση για την ανεύρεσή του, όπως και κάτοικοι της περιοχής.

Μήνυμα από την ομάδα του 3w ... Βασιζόμαστε στη διαφήμιση, προκειμένου να σας παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο! Κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε αυτήν τη σελίδα η κάνοντας μια κοινοποίηση μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας ...... Ευχαριστούμε !! .

Δεν υπάρχουν σχόλια: