ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

TOP FIGHTERS NIGHT 4: Πιο δυνατό από ποτέ



Έρχεται το δυναμικό και πολλά υποσχόμενο TOP FIGHTERS NIGHT 4 από το Travagiakis team. Μετά από 3 μεγάλα και επιτυχημένα event έρχεται ακόμα πιο δυνατό !
Μεγάλη υπόσχεση μας δίνει η ομάδα TRAVAGIAKIS TEAM RED SCORPION GYM να δημιουργήσει για άλλη μια φόρα δυνατά ζευγάρια αθλητών με τρομερή εμπειρία και να εντυπωσιάσουν με το στυλ τους μέσα στο ρινγκ. Το καλό της υπόθεσις είναι ότι δίνεται η ευκαιρία σε νέους αθλητές να φτιάξουν ένα δυνατό μέλλον για την πορεία τους στον χώρο του αθλητισμού και των πολεμικών τεχνών!


Συναντήσαμε το Travagiakis team και μας είπε τα εξής:



Μέσα από το sait σας μας δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ανθρώπους που στηρίζουν το έργο του αθλητισμού. Τους χορηγούς που με την πολύτιμη συμμετοχή τους δίνουν ευκαιρία στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και την απομάκρυνση τους από τα ναρκωτικά και στο διαδίκτυο. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους αθλητικούς συλλόγους που είναι δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο έργο.
Ο αθλητισμός παρέχει σωστή παιδεία.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δημοτικές αρχές που μας παρέχουν τα στάδια τους για την προώθηση στης πολεμικές τέχνες.
Και τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά που στερούνται από κάθε ιδού διασκέδασης για τον πρωταθλητισμό.

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί στης 10 Φεβρουαρίου 2019 και μέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο Εvent στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στην Αλλικαρνασό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: