Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σας

Booking.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Θεόδωρος Καλοτίνης: Συνεχίζει να ανεβαίνει σταθερά τα σκαλιά της επιτυχίαςΟ όμορφος και ταλαντούχος Θεόδωρος Καλοτίνης με καταγωγή απο το Ηράκλειο Κρήτης ο γνωστός πλέον σε όλους Έλληνας αρωματοποιός ανεβαίνει σκαλοπάτι για άλλη μια φορά με πολύ αγώνα, δουλειά και επιμονή μα πάνω απ'όλα αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει.
Δημιούργησε τον δικό του προσωπικό χώρο / γραφείο ή αλλιώς το ατελιέ του όπως ο ίδιος το αποκαλεί και η χαρά είναι απερίγραπτη. Η έδρα λοιπόν της THÉO PARFUMS βρίσκεται στην καρδιά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Δαιδάλου 39. Στο γραφείο του θα υλοποιούνται όλες οι ηλεκτρονικές σας παραγγελίες ηλεκτρονικών πωλήσεων καθώς και οι παραγγελίες χονδρικής για τα επίσημα σημεία πώλησης που διατίθενται τα αρώματα THÉO PARFUMS σε όλη την Ελλάδα.

Επισκεφτείτε το site εδώ:
www.theoparfums.com
Επίσης για πρώτη φόρα στο ηράκλειο θα μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας άρωμα κλείνοντας ένα ραντεβού με τον μοναδικό Θεόδωρο Καλοτίνη στο 2815201701.
Το blog μας σου εύχεται από καρδιάς καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα.

Δημοσίευση σχολίου

.

10 Δημοφιλείς αναρτήσεις

BANER

Σύνταγμα σε pdf Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27ης Μαΐου 2008 της Η΄Αναθεωρητικής Βουλής των

Σύνταγμα σε pdf  Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27ης Μαΐου 2008 της Η΄Αναθεωρητικής Βουλής των
Τον Ιούλιο του 1974 απεκατεστάθη η Δημοκρατία στην Ελλάδα ύστερα από μία επτάχρονη δικτατο- ρία η οποία είχε στερήσει από τους Έλληνες πολί- τες τα ατομικά τους δικαιώματα, είχε ανακόψει τη γενικότερη δημιουργική εξέλιξη της χώρας σε όλους τους τομείς και την είχε απομακρύνει από την ευρωπαϊκή οικογένεια. Τον Οκτώβριο του 1974 οι πολίτες με τη δημο- κρατική τους ψήφο εξέλεξαν την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή η οποία, εκτός των άλλων, είχε και ως στόχο να ψηφίσει ένα Σύνταγμα το οποίο θα κατοχύρωνε τις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών και την οργάνωση του κράτους. Η μεγάλη προσωπικότητα εκείνης της εποχής, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θέλησε μέσα από δημοψήφισμα να λύσει κατ’ αρχήν το ζήτημα της μορφής του πολιτεύματος. Οι πολίτες επέλεξαν την Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία με μεγάλη πλειοψηφία. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανέθεσε στον Κ. Τσάτσο και στον Κ. Παπακωνσταντίνου να συντάξουν ένα Σύνταγμα που να διαπνέεται από τις αρχές του κράτους δικαίου, του κοινωνικού κράτους και κυρίως του σεβασμού της αξίας του ανθρώπου και των ατομικών του δικαιωμάτων. Το Σύνταγμα αυτό ψηφίστηκε από τη Βουλή το 1975 και σταδιακώς συγκέντρωσε, κατά την εφαρμογή του, την ευρύτερη δυνατή αποδοχή εκ μέρους των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Έντεκα χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 1986, υπήρξε περιορισμένη αναθεώρηση η οποία αφο- ρούσε, κυρίως, τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας τις οποίες και περιόρισε.Την άνοιξη του 2001 ψηφίστηκε μια νέα πιο εκτε- ταμένη αναθεώρηση του Συντάγματος μέσα σε ένα πιο συναινετικό κλίμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναθεώρηση έγινε αποδεκτή στη μεγάλη πλειοψη- φία των περιπτώσεων από τα 4/5 του συνόλου των βουλευτών. Το Σύνταγμα του 1975 αναθεωρήθηκε για τρίτη φορά το 2008 σε περιορισμένο αριθμό διατάξεών του διότι η τότε αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλησε να συμβάλλει σε ευρύτερη αναθεώρηση και απεχώρησε. Το 2013 είναι η χρονιά κατά την οποία ευελπιστώ ότι θα ξεκινήσει ένας εποικοδομητικός και δημι- ουργικός διάλογος ο οποίος θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των Συνταγματικών διατάξεων για να χτίσουμε την Ελλάδα του 2020.