.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Φυτεία με 750 δενδρύλια

Φυτεία με 750 δενδρύλια εντοπίστηκαν στην Αιγιάλεια - Συνελήφθη 35χρονος

Απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων διένυσαν, περπατώντας μέσα σε δάσος της Αιγιάλειας, κοντά στον ποταμό Σελινούντα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, για να εντοπίσουν φυτεία με 750 δενδρύλλια κάνναβης, που ήταν σε ιδιαίτερα δύσβατη και απόκρημνη περιοχή

Φυτεία με 750 δενδρύλια εντοπίστηκαν στην Αιγιάλεια

Μετά τον εντοπισμό της φυτείας, ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο δάσος, όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 35χρονο, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο Αλβανοί

 Φυτεία με 750 δενδρύλια εντοπίστηκαν στην Αιγιάλεια
Όμως, όταν πλησίασαν στο σημείο έγιναν αντιληπτοί από τον 35χρονο και ένα ακόμη από τα άτομα που αναζητούνται, οι οποίοι είχαν κατασκευάσει ένα πρόχειρο παρατηρητήριο για να επιβλέπουν την φυτεία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο δάσος, όπου τελικά συνελήφθη ο 35χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φυτεία καλλιεργείτο σε έκταση τριών στρεμμάτων, εκτεινόμενη σε διάφορα επίπεδα, ενώ δίπλα υπήρχαν δέντρα και βλάστηση που παρείχαν φυσική κάλυψη.

Επίσης, ο 35χρονος και οι δύο συνεργοί του, είχαν φτιάξει πρόχειρο κατάλυμα και είχαν αναπτύξει υπέργειο λάστιχο ποτίσματος, μήκους 200 μέτρων, ώστε να αντλούν νερό από κοντινή πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από την Πυροσβεστική ένα ελικόπτερο τύπου «Σούπερ Πούμα», ώστε να μεταφερθούν τα δενδρύλλια.

Όμως, όταν το ελικόπτερο έφθασε πάνω από την απόκρημνη περιοχή, ο πιλότος δεν μπορούσε να το κρατήσει με ασφάλεια σταθερό, λόγω των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μην καταστεί εφικτή η φόρτωση των δενδρυλλίων, τα οποία μεταφέρθηκαν από τους αστυνομικούς μέχρι το σημείο όπου μπορούσαν να φθάσουν αυτοκίνητα.Δεν υπάρχουν σχόλια :

.

10 Δημοφιλείς αναρτήσεις

BANER

Σύνταγμα σε pdf Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27ης Μαΐου 2008 της Η΄Αναθεωρητικής Βουλής των

Σύνταγμα σε pdf  Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27ης Μαΐου 2008 της Η΄Αναθεωρητικής Βουλής των
Τον Ιούλιο του 1974 απεκατεστάθη η Δημοκρατία στην Ελλάδα ύστερα από μία επτάχρονη δικτατο- ρία η οποία είχε στερήσει από τους Έλληνες πολί- τες τα ατομικά τους δικαιώματα, είχε ανακόψει τη γενικότερη δημιουργική εξέλιξη της χώρας σε όλους τους τομείς και την είχε απομακρύνει από την ευρωπαϊκή οικογένεια. Τον Οκτώβριο του 1974 οι πολίτες με τη δημο- κρατική τους ψήφο εξέλεξαν την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή η οποία, εκτός των άλλων, είχε και ως στόχο να ψηφίσει ένα Σύνταγμα το οποίο θα κατοχύρωνε τις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών και την οργάνωση του κράτους. Η μεγάλη προσωπικότητα εκείνης της εποχής, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θέλησε μέσα από δημοψήφισμα να λύσει κατ’ αρχήν το ζήτημα της μορφής του πολιτεύματος. Οι πολίτες επέλεξαν την Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία με μεγάλη πλειοψηφία. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανέθεσε στον Κ. Τσάτσο και στον Κ. Παπακωνσταντίνου να συντάξουν ένα Σύνταγμα που να διαπνέεται από τις αρχές του κράτους δικαίου, του κοινωνικού κράτους και κυρίως του σεβασμού της αξίας του ανθρώπου και των ατομικών του δικαιωμάτων. Το Σύνταγμα αυτό ψηφίστηκε από τη Βουλή το 1975 και σταδιακώς συγκέντρωσε, κατά την εφαρμογή του, την ευρύτερη δυνατή αποδοχή εκ μέρους των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Έντεκα χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 1986, υπήρξε περιορισμένη αναθεώρηση η οποία αφο- ρούσε, κυρίως, τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας τις οποίες και περιόρισε.Την άνοιξη του 2001 ψηφίστηκε μια νέα πιο εκτε- ταμένη αναθεώρηση του Συντάγματος μέσα σε ένα πιο συναινετικό κλίμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναθεώρηση έγινε αποδεκτή στη μεγάλη πλειοψη- φία των περιπτώσεων από τα 4/5 του συνόλου των βουλευτών. Το Σύνταγμα του 1975 αναθεωρήθηκε για τρίτη φορά το 2008 σε περιορισμένο αριθμό διατάξεών του διότι η τότε αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλησε να συμβάλλει σε ευρύτερη αναθεώρηση και απεχώρησε. Το 2013 είναι η χρονιά κατά την οποία ευελπιστώ ότι θα ξεκινήσει ένας εποικοδομητικός και δημι- ουργικός διάλογος ο οποίος θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των Συνταγματικών διατάξεων για να χτίσουμε την Ελλάδα του 2020.