1
Ο άνθρωπος εδώ και χιλιάδες χρόνια προσπαθεί να βελτιώσει την
γεύση, τα αρώματα και το μέγεθος των τροφών που του προσφέρει
απλόχερα η φύση.
Αργότερα η επιστήμη ανέλαβε δράση και μετέτρεψε πολλά από τα
γνωστά μας λαχανικά και φρούτα σε εμπορικά προϊόντα που σκοπός
τους είναι η άνοδος των πωλήσεων τους.
Πολλά από τα σημερινά φρούτα και λαχανικά δεν ήταν στο παρελθόν
έτσι όπως είναι σήμερα, η μετατροπή τους φυσικά έχει να κάνει με
την όψη, την υφή και την γεύση ώστε ο καταναλωτής να ελκύεται και να
τα αγοράζει πιο εύκολα.
Σε αυτή την λίστα θα δούμε το πριν και το μετά πολύ γνωστών
φρούτων και λαχανικών, δηλαδή πως ήταν στο παρελθόν και πως
είναι σήμερα μετά την επέμβαση του ανθρώπου.
Christie Images LTD 2015
Africa Studio / shutterstock.com
2
Μπανάνα
Swapan Photography / shutterstock.com
Paulo Vilela / shutterstock.com
3
Μελιτζάνα
whologwhy / flikr.com
Elena Veselova / .shutterstock.com
4
Καρότα
carrotmuseum
zoryanchik / shutterstock.com
5
Καλαμπόκι
Africa Studio / shutterstock.com
6
Ροδάκινο
Georgie Sharp / flikr.com
Anton Watman / shutterstock.com
7
Μήλο
Debu55y / shutterstock.com
Africa Studio / shutterstock.com
8
Λάχανο
Borirak / shutterstock.com
9
Αγγούρι
PRILL / shutterstock.com
Tanya Stolyarevskaya / shutterstock.com
Καρπούζι
Christie Images LTD 2015
Africa Studio / shutterstock.com
2
Μπανάνα
Swapan Photography / shutterstock.com
Paulo Vilela / shutterstock.com
3
Μελιτζάνα
whologwhy / flikr.com
Elena Veselova / .shutterstock.com
4
Καρότα
carrotmuseum
zoryanchik / shutterstock.com
5
Καλαμπόκι
Africa Studio / shutterstock.com
6
Ροδάκινο
Georgie Sharp / flikr.com
Anton Watman / shutterstock.com
7
Μήλο
Debu55y / shutterstock.com
Africa Studio / shutterstock.com
8
Λάχανο
Borirak / shutterstock.com
9
Αγγούρι
PRILL / shutterstock.com
Tanya Stolyarevskaya / shutterstock.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου