ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

'' ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!''



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Τα τελευταία τρεξίματα των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, έχουν σημάνει συναγερμό στον κρατικό μηχανισμό της χώρας μας, καθώς αυτό που δείχνουν αν συμβεί θα υπάρξουν πολλά προβλήματα.

Διαφαίνεται μετά τις 24-25 Νοεμβρίου και προς τα τέλη του μήνα και τις αρχές Δεκεμβρίου, ψυχρή εισβολή στα Βαλκάνια και πιθανότατα και στη χώρα μας, με πολικές θερμοκρασίες, πολλά χιόνια ιδιαίτερα σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα, αλλά και πολλές βροχές και καταιγίδες.

Οι βόρειοι άνεμοι παράλληλα θα ενισχυθούν σε όλη την Ελλάδα. Γενικότερα θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα σε μεγάλο κομμάτι της χώρας μας. Υπολογίζουμε πως η σφοδρή αυτή κακοκαιρία θα επηρεάσει την Ελλάδα μετά τις 24-25 Νοεμβρίου, στα τέλη ουσιαστικά του μήνα ή προς τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Ήδη βρισκόμαστε σε αρκετά φθινοπωρινό καιρό, με βροχές και συννεφιά, ωστόσο ο Χειμώνας θα κάνει την πρώτη αισθητή παρουσία στη χώρα μας στα τέλη Νοεμβρίου και προς τις αρχές Δεκεμβρίου. Βέβαια τα προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν στα τελευταία τους τρεξίματα και χιόνια μετά τις 23-24 Νοεμβρίου, ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είμαστε σε θέση ακόμα να το προβλέψουμε με ακρίβεια. Κάτι τέτοιο θα το γνωρίζουμε μετά τις 20-21 Νοεμβρίου.