ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Ποίες Ελληνίδες της showbiz έχουν κάνει γυμνή φωτογράφιση?? δείτε φώτο


Τέσσερις  Ελληνίδες βρέθηκαν που έχουν κάνει γυμνή φωτογράφιση τον τελευταίο καιρό και δεν διστάζουν να το πουν...

Η ΚΑΥΤΉ ΖΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου από πολύ μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί με το χορό… εξου και το υπέρτατο κορμί της. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Νοεμβρίου του 1985  και μεγάλωσε στο Πέραμα, στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος Ενιαίου Λύκειου Θεωρητικής κατεύθυνσης και Ιδιωτικής Παιδαγωγικής Σχολής.
Παράλληλα συμμετείχε σε video clip Γιώργου Αλκαίου και έκανε αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό MAXIM το 2006. Αυτά αποτέλεσαν την αρχή για μια καριέρα στο μόντελινγκ. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» το 2007, ως μοντέλο.
Το 2008 κατέκτησε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό μόδας που συμμετείχε  και  το 2009 επανεμφανίζεται στην τηλεόραση συμμετέχοντας στην εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση, Show Biz News, για δύο σεζόν.
Κατόπιν ακολούθησε συνεργασία με το ιδιωτικό κανάλι Star όπου παρουσιάζοντας δική της στήλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με ρεπορτάζ για τις ελληνικές παραλίες παρέα με το …κουνελάκι της.






Η Σάσα Μπάστα τα βγάζει όλα…


Η σεξοβόμβα Σάσα Μπάστα γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του έτους 1988 στην Ξάνθη. Σε ηλικία μόλις 14 χρονών, τραγουδούσε ήδη σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, όπου την “ανακάλυψε” κάποιος επιχειρηματίας και κάπως έτσι ήρθε στην Αθήνα. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή ως “κορίτσι του Θέμου”, για χάρη του οποίου έκανε ακόμα και…στροφή στην ποιότητα! (Νομίζω πως όλα τα αρσενικά θυμούνται το περιβόητο βιντεάκι στο οποίο έπαιζε βιολί ολόγυμνη!). Έτσι, οι προτάσεις και κατ’ επέκταση οι sexy φωτογραφήσεις που ακολούθησαν τη σεζόν του “Όλα” ήταν άπειρες και, -όπως θα παρατηρήσετε-, έβγαλαν κυριολεκτικά τη Σάσα έξω από τα ρούχα της!!






Όλγα Φαρμάκη : Σηκώνει… τον πυρετό σας

Μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά και διανύουμε ήδη το δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, ήρθε νομίζω η στιγμή να αναφερθούμε και στη συγκεκριμένη κυρία που -κατά την προσωπική μου άποψη- διαθέτει το πιο sexy και θηλυκό  σώμα της ελληνικής showbiz! Ο λόγος φυσικά για την Όλγα Φαρμάκη!
Σίγουρα δε χρειάζονται πολλές συστάσεις και άλλωστε τί να πρωτοπεί κανείς για την Όλγα και τί να πρωτοθαυμάσει πάνω της… το τέλειο μπούστο της, τα σμιλεμένα πόδια της ή το καλογυμνασμένο “πίσω μέρος ” ?? Είτε από μπροστά τη δει κανείς πάντως είτε από πίσω, είναι σίγουρο πως θα μαγευτεί από την εμφάνισή της! Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους…Προσοχή: άκρως ακατάλληλες για ανηλίκους!!




Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πιο προκλητική από ποτέ!!!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1990 και κατάγεται από την Κρήτη. Έχει λάβει μέρος σε καλλιστεία, αλλά το μεγάλο μπαμ το έκανε με τη συμμετοχή της στο Next TopModelόπου φρόντισε να τα κάνει όλα λίμπα και να τραβήξει την προσοχή κυρίως του ανδρικού κοινού!!! Με αναλογίες μοντέλου ξέρει να ποζάρει και να προκαλεί… Κάθε της συνέντευξη ξεσηκώνει θύελλες αντιδράσεων και αποδεικνύει πόσο ακομπλεξάριστη είναι… Η τελευταία της φωτογράφηση ήταν για λογαριασμό του Playboy, μαζί με τη Νάιλα (συμπαίκτρια της στο reality του ΑΝΤ1), όπου πόζαραν αισθησιακά σε καυτές λεσβιακές πόζες… Αν μη τι άλλο είναι ένα μοντέλο που ξέρει να παίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας με μεγάλη επιτυχία και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του….





Δεν υπάρχουν σχόλια: