ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Βρήκαν ανοιχτά και … μπήκαν!!!!!!!10.000 ευρώ είχαν κάνει … φτερά

opap_1Βρήκαν ανοιχτά και … μπήκαν! Ο λόγος για τους δράστες της κλοπής που σημειώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Τυμπάκι σήμερα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου πήγε σήμερα στο κατάστημά του για να διαπιστώσει ότι οι εισπράξεις του Σαββατοκύριακού ύψουν 10.000 ευρώ είχαν κάνει … φτερά !
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πόρτα του πρακτορείου δεν ήταν ασφαλισμένη κι έτσι οι άγνωστοι έδρασαν … ανενόχλητοι. Ο συναγερμός του καταστήματος ενεργοποιήθηκε ωστόσο οι ίδιοι πρόλαβαν να βουτήξουν τις εισπράξεις και να γίνουν καπνός. Από την πλευρά του πάντως, ο πράκτορας, που επικοινώνησε με το Cretalive, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο ίδιος είχε κλειδώσει το μαγαζί του, γεγονός που αποδεικνύεται από βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο μαγαζί, ενώ περιμένει από την αστυνομία να διαπιστώσει που έγινε η διάρρηξη αλλά και να συλλάβει τους δράστες.
Η αστυνομία ερευνά την περίεργη υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία που θα ρίξουν φως και θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: