ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Μάριος Λιαπάκης: Μίλησε για την κοινωνία του Ηρακλείου μέσα από τα social media


Μετά το τέλος των θεατρικών παραστάσεων για το έργο "Σιγήν Ιχθύος" ο ηρακλειώτης ηθοποιός Μάριος Λιαπάκης ευχαρίστησε όλους τούς συντελεστές με μια ανάρτηση στα social media....

Έκλεισε ένας ακόμα κύκλος παραστάσεων. Άλλο ένα έργο που θα μένει χαραγμένο στην ψυχή όλων μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την θεατρική σκηνή Ηρακλείου και τον κύριο Μάνος Μανιάς τον ηγέτη και σκηνοθέτη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για άλλη μια φορά να συμμετέχω σε ένα τέτοιο έργο. Τους απίστευτους συντελεστές που συνεργάστηκα άψογα την Αργυρώ Γκιαουράκη, Μαρία Κάβουρα, Βάλια Χρηστάκη, Εύα Κζν, Μιχαήλ Χαλκιαδάκης, Ευγενία Λυτρα δουλεύοντας όλοι πολύ σκληρά. 
Και επίσης θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας εμπιστευτικατε και μας τιμήσαμεμε την παρουσία σας, που πονέσατε μαζί με εμάς, βγάλαμε μαζί μια κραυγή που έλεγε ΜΙΛΑ.

Φανερά συγκινημένος αποχαιρετά το έργο που τόσο αγάπησε και δούλεψε μαζί με όλους τους συντελεστές της θεατρικής σκηνής Ηρακλείου. Αλλά με μεγάλη απογοήτευση μιλα και για τον πολιτισμό και την κοινωνία του Ηρακλείου 


Υ.Σ. Το θέατρο δεν είναι μια χαζοκωμωδία. Είναι ένα αληθινό βίωμα ζωής αλλά δυστυχώς ο πολιτισμός του Ηρακλείου δεν μπορεί να υποστηρίξει τέτοια έργα γιατί όλοι ζουν στον δικό τους κόσμο αδιαφορώντας για τα κοινοτικά θέματα χωρίς να νοιάζονται και να ενδιαφέρεται για τους γύρω τους κάτι το οποίο είναι τρομακτικά θλιβερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: