ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Κωνσταντίνα Παγάνη: Είναι πλέον η Ms transcontinental internationa



Η όμορφη κρητικιά το δικό μας κορίτσι η Κωνσταντίνα Παγάνη είναι πλέον η Ms transcontinental international στα παγκόσμια καλλιστεία 2017 που πραγματοποιήθηκαν εχτές στην Ατλάντα της Αμερικής.

Ένα όνειρο ζωής για την 24χρονη Ηρακλειώτισσα έγινε πραγματικότητα.Τα προγνωστικά από την πρώτη στιγμή την κατέτασσαν στις πρώτες θέσεις μιας και από την αρχή ήταν ένα από το μεγάλα φαβορί  και επαληθεύτηκαν καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση!

Η Κωνσταντίνα έχει σαρώσει τα βραβεία καθώς πρόσφατα, πήρε και τον τίτλο Miss Beaty Fore Crete 2017.
Όπως η ίδια είχε πει πριν τον διαγωνισμό
“δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε παγκόσμια καλλιστεία ούτε καν σαν ιδέα! Ζω το όνειρο μου και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχω ζήσει αυτό που πάντα λαχταρούσα”.
 Η Κωνσταντίνα όχι απλώς έζησε το όνειρο της συμμετοχής στις πασαρέλες της Αμερικής αλλά αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού βάζοντας την Ελλάδα στην πρώτη θέση και ίδια “πετάει” από την χαρά της.
Σε ανάρτιση του προσωπικού λογαριασμού στα sosial media είπε:
Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!
Δείτε φωτογραφίες από τον διαγωνισμό:






Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Κωνσταντίνα που χάρισε στην χώρα μας έναν τόσο μεγάλο και σημαντικό τίτλο... Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας πάντα τα καλύτερα και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: