ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Υπόθεση ανθρωποκτονίας την Κίσαμο !!!!

Υπόθεση ανθρωποκτονίας συγκλονίζει από το πρωί την Κίσαμο καθώς ένας 51χρονος αγρότης εντοπίστηκε νωρίτερα το πρωί πυροβολημένος στο χωριό Καλάθαινες στην Κίσαμο.
Ο άτυχος άντρας, πατέρας 4 παιδιών, βρέθηκε νεκρός στο τρακτέρ του, από περαστικό ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν το χώρο ενώ αναμένεται η παρουσία ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος.  Οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για φονική ενέργεια καθώς υπάρχουν στοιχεία που αποκλείουν την περίπτωση της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε απόσταση λίγων μέτρων από το τρακτέρ βρέθηκαν ίχνη αίματος γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 50χρονος δεν βρίσκονταν στο τρακτέρ όπου εντοπίστηκε νεκρός, όταν δέχτηκε τα δολοφονικά πυρά. Φαίνεται ότι το θύμα, αφού πυροβολήθηκε από τον δράστη, κατευθύνθηκε προς το τρακτέρ του προσπαθώντας να φύγει για να σωθεί. Ο άτυχος αγρότης, ανέβηκε στο όχημα και έβαλε μπρος, όμως λίγο αργότερα ξεψύχησε στη θέση του οδηγού. 
Η σορός του 50χρονου διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί διαπίστωσαν πως η σορός του ήταν σε κατάσταση ακαμψίας και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.