ΑΡΧΙΚΗ SHOWBIZ Facebook ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛ

Οι πιο καυτές λεσβίες της σόουμπιζ!


Μερικές από τις πιο hot celebrities του κόσμου είναι λεσβίες. Διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, προσωπικότητες από το χώρο της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και του πνεύματος.
Τι να πρωτοσημειώσουμε. Από την Μέριλιν Μονρόε που διατηρούσε λεσβιακό δεσμό με τηνΤζοάν Κρόφορντ και την Γκρέτα Γκάρμπο έως την Έλεν Ντε Τζένερις που η θυελλώδης σχέση της με την Αν Χεκ είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Και βέβαια πώς να ξεχάσουμε τα λεσβιακά περάσματα της Αντζελίνα Τζολί, της Μέγκαν Φοξ και πολλών άλλων πριν περπατήσουν σε πιο «straight» δρόμους.
Σήμερα είπαμε να κάνουμε μία αυστηρή επιλογή με τις 10 πιο καυτές γυναικείες παρουσίες που είτε είναι δηλωμένες λεσβίες είτε έχουν καταγραφεί στη συνείδησή μας ως λεσβίες σε περιόδους έντονου πειραματισμού τους με το άλλο φύλο. Σίγουρα πολλές απουσιάζουν, οπότε οι προσθήκες σας ευπρόσδεκτες!
Η λίστα μας:
Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne): Το διάσημο σούπερ μοντέλο που έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές τις ομοφυλοφιλικές του ορέξεις και πρώην σύντροφος της Ελεν Πέιτζ.
Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez): Άρτι χωρισθείσα με το διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, πρόσφατα το «γύρισε» για λίγο στους… άνδρες.
Αν Χεκ (Anne Heche): Μπορεί μετά την Έλεν Ντε Τζένερις να κάνει σχέση με άντρες, ωστόσο στο μυαλό μας είναι καταγεγραμμένη ως λεσβία.
Αμπερ Χερντ (Amber Heard): Από το 2008 εώς το 2011 ήταν με την Τάσια Βαν Ρι και είχε δηλώσει «Δεν βάζω ταμπέλες στον εαυτό μου. Εχω εξίσου καλές σχέσεις με τα δύο φύλα και τώρα είμαι σε σχέση με γυναίκα. Αγαπώ όποιον αγαπώ. Η προσωπικότητα μετράει για μένα». Από το 2012 είναι με τον Τζόνι Ντεπ τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα The Rum Diary και πρόσφατα μάλιστα παντρεύτηκαν!
Σαμάνθα Φοξ (Samantha Fox) : Το 2003 η Σαμάνθα παραδέχτηκε επίσημα μια φήμη που την ακολουθούσε σαν stalker από το 1999. Ναι, είναι λεσβία, δεν είναι bisexual.
Μαρία Μπέλλο (Maria Bello): Η γοητευτική ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως είναι λεσβία
Πορσία ντε Ρόσσι (Portia de Rossi). Εκτός από ηθοποιός είναι και η νόμιμη σύζυγος της Έλεν Ντε Τζένερις
Έλεν Πέιτζ (Ellen Page): Η 27χρονη ηθοποιός, που είχε προταθεί για το βραβείο Όσκαρ για το ρόλο της εγκυμονούσας έφηβης στην ταινία Juno, αποκάλυψε πριν ένα χρόνο ότι είναι λεσβία, μιλώντας στο Λας Βέγκας σε ένα συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους.
Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) : Στις 19 Απριλίου 2014 η διάσημη ηθοποιός τέλεσε τον γάμο της στην Καλιφόρνια με τη φωτογράφο και ηθοποιό Αλεξάντρα Χέντισον.
Όμπρεϊ Ο'Ντέι (Aubrey O'Day) : Η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και γενικώς… celebrity πολλές φορές στο πλαίσιο των γυρισμάτων του ριάλιτι «All About Aubrey», στο οποίο πρωταγωνιστεί έχει επιδοθεί με άλλες γυναίκες σε προκλητικές ερωτικές περιπτύξεις!

Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) : Στις 19 Απριλίου 2014 η διάσημη ηθοποιός τέλεσε τον γάμο της στην Καλιφόρνια με τη φωτογράφο και ηθοποιό Αλεξάντρα Χέντισον. 
 Μαρία Μπέλλο (Maria Bello): Η γοητευτική ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως είναι λεσβία...
 Πορσία ντε Ρόσσι (Portia de Rossi). Εκτός από ηθοποιός είναι και η νόμιμη σύζυγος της Έλεν Ντε Τζένερις
 Σαμάνθα Φοξ (Samantha Fox) : Το 2003 η Σαμάνθα παραδέχτηκε επίσημα μια φήμη που την ακολουθούσε σαν stalker από το 1999. Ναι, είναι λεσβία, δεν είναι bisexual.
 Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez): Άρτι χωρισθείσα με το διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, πρόσφατα το «γύρισε» για λίγο στους... άνδρες.
 Αμπερ Χερντ (Amber Heard): Από το 2008 εώς το 2011 ήταν με την Τάσια Βαν Ρι και είχε δηλώσει «Δεν βάζω ταμπέλες στον εαυτό μου. Εχω εξίσου καλές σχέσεις με τα δύο φύλα και τώρα είμαι σε σχέση με γυναίκα. Αγαπώ όποιον αγαπώ. Η προσωπικότητα μετράει για μένα». Από το 2012 είναι με τον Τζόνι Ντεπ τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα The Rum Diary και πρόσφατα μάλιστα παντρεύτηκαν!
 Αν Χεκ (Anne Heche): Μπορεί μετά την Έλεν Ντε Τζένερις να κάνει σχέση με άντρες, ωστόσο στο μυαλό μας είναι καταγεγραμμένη ως λεσβία.
 Όμπρεϊ Ο'Ντέι (Aubrey O'Day) : Η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και γενικώς? celebrity πολλές φορές στο πλαίσιο των γυρισμάτων του ριάλιτι «All About Aubrey», στο οποίο πρωταγωνιστεί έχει επιδοθεί με άλλες γυναίκες σε προκλητικές ερωτικές περιπτύξεις!
  Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne): Το διάσημο σούπερ μοντέλο που έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές τις ομοφυλοφιλικές του ορέξεις και πρώην σύντροφος της Ελεν Πέιτζ.
 Έλεν Πέιτζ (Ellen Page): Η 27χρονη ηθοποιός, που είχε προταθεί για το βραβείο Όσκαρ για το ρόλο της εγκυμονούσας έφηβης στην ταινία Juno, αποκάλυψε πριν ένα χρόνο ότι είναι λεσβία, μιλώντας στο Λας Βέγκας σε ένα συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους.